Dragi colegi notari publici,

După cum vă amintiţi, în urmă cu câţiva ani am făcut un apel creștin către dumneavoastră, cu rugămintea de a face împreună un gest de solidaritate pentru o cauză nobilă, printr-o donaţie pentru monumentul credinţei noastre naţionale — Catedrala Mântuirii Neamului, pentru achiziţionarea candelabrului mare de sub turla naosului Catedralei, considerând că este o mare bucurie și onoare să poţi contribui la construirea unei Case a Domnului, cu atât mai mult la Casa pe care o naţiune i-o închină lui Dumnezeu. Între timp, prin participarea dumneavoastră generoasă, pentru care vă mulţumim, am reușit să strângem o sumă importantă de bani, aproximativ 100.000 de euro.

Având în vedere dimensiunile monumentale ale Catedralei, și dimensiunile candelabrului trebuie să fie pe măsură, costul acestuia fiind proporţional și dovedindu-se a fi mai mare. Nu am dori să renunţăm însă la această iniţiativă, de aceea ne îndreptăm către dumneavoastră și vă propunem să reluăm subscripţia, cu rugămintea de a ne fi din nou alături pentru completarea fondurilor necesare, urmând să vă ţinem la curent cu rezultatul demersului nostru. Puteţi veni alături de noi oricând și cu orice sumă vă stă în putinţă, deodată sau în mai multe etape. Pentru aceasta, vă punem la dispoziţie următorul cont bancar în care puteţi face donaţii, deschis pe numele Uniunii Naţionale a Notarilor Publici la BCR — Sucursala Plevnei:

Cod IBAN RO32RNCB0071011435640001

Considerăm că ar fi o binecuvântare să fim părtași la acest înalt proiect spiritual, expresie a identităţii și permanenţei creștinismului nostru ortodox, care are menirea de a arăta cine suntem și care ne sunt valorile, într-o lume marcată de o laicizare fără discernământ, care renunţă cu atâta ușurinţă la propriile-i rădăcini transcendente. Dragi colegi, vă doresc sănătate, pace sufletească, împliniri și prosperitate și îmi exprim speranţa că vom reuși să ne împlinim acest minunat deziderat.

Notar public Doina Rotaru
Prim-vicepreședinte al UNIUNII NAȚIONALE
A NOTARILOR PUBLICI DIN ROMÂNIA